Kino4ua.com
480p
R

Закон і порядок: Спеціальний корпус (1 - 21 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Law & Order: Special Victims Unit
Країна:
США
Режисер:
Девід Плат, Пітер Лето, Константин Макріс, Хуан Хосе Кампанелла, Жан Де Сегонзак, Стів Шилл, Тед Котчефф, Річард Доббс
Тривалість:
00:43:00
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Поліція стикається з численними злочинами щодня. Багато правопорушень можна вирішити прямо на місці, коли іншими необхідно займатися спеціальним агентам. Головні дійові особи цього серіалу – представники особливого відділення, яке спеціалізується на злочинах, скоєних на сексуальному ґрунті. Кожна нова справа – це вкрай делікатне та дуже напружене розслідування, яке може обернутися абсолютно несподіваним чином. Досвідчені детективи та професійні психологи точно знають, як вивести негідника на чисту воду та захистити постраждалих. Перший сезон цього культового серіалу розпочинає історію спеціального корпусу. Серіал "Закон і порядок" - це найцікавіша розповідь про представника спеціального корпусу, що працює у Нью-Йорку. Основні персонажі копи які спеціалізуються на спеціальних злочинах, зав'язаних на сексуальному грунті. Їм доводиться працювати над розбором численних по-справжньому складних ситуацій, які так чи інакше зав'язані на зазіханні на чиюсь честь. Представники спеціального корпусу – це не лише геніальні детективи та юристи, але ще й досвідчені психологи, які поєднали у собі різнобічні навички спілкування з постраждалими. Кожен новий епізод – це нова історія, яка здатна налякати та торкнутися до глибини душі. ©Kino4ua Закон і порядок: Спеціальний корпус (1 - 21 Сезон) 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Yuliia
    Yuliia
    1 листопада 2022 16:00
    + +3 -
    Де ділася українська озвучка ?!??
    Поверніть будь ласка УКРАЇНСЬКУ! Дякую.