Kino4ua.com
HD 720p
CCR

Безсоромні (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Shameless
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Пол Ебботт
Тривалість:
01:00:00
Переклад:
Українська мова Субтитри, Багатоголосий закадровий | Цікава Ідея / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Френк Галлахер - батько-одинак. Він виховує шістьох невгамовних дітей, які набридають не тільки йому, а й докучають його сусідам. Мати сімейства втекла, не витримавши божевілля, що коїлося в стінах її будинку. Чоловік любить своє потомство, але не поспішає займатися їхнім вихованням. Він має безліч шкідливих звичок, яких не збирається позбуватися. У нього є алкогольна залежність, яка спонукає його вступати в інтимний зв'язок із сумнівними жінками. Герой серіалу "Безсоромні" здатний навіть на незначні злочини, за які можна просто відкупитися штрафом. Діти надані самі собі. Фіона і Ліп - найстарші. Вони змушені піклуватися не тільки про себе, а й про молодших родичів. Дівчина постійно змінює місце роботи, адже належної освіти вона так і не отримала. Ліп розумний юнак, але жоден його день не обходиться без пригод. Їхній брат Йен вирізняється особливою фізичною силою. Ця дитина може підняти що завгодно і готова завжди відповісти своїм кривдникам. Карл страждає на психічні порушення, які з'явилися з самого дитинства. Йому нелегко вчитися в школі, адже однокласники його не розуміють і часто виводять із себе. Наймолодші - Ліам і Деббі - занадто розумні для свого віку. Ці безсоромники не соромляться ставити дорослим запитання, які їх цікавлять. ©Kino4ua Безсоромні (1, 2 Сезон) 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Ірина
    Ірина
    3 листопада 2022 15:32
    + +10 -
    Ви що всі знущаєтесь? Нащо писати що є субтитри якщо вони тільки для однієї серії? Хоч десь є субтитри українською?