Kino4ua.com
480p
G

Четверо танкістів і собака / Чотири танкісти і пес (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Czterej pancerni i pies
Країна:
Польща
Категорія:
Режисер:
Анджей Цекальский, Конрад Налєський
Тривалість:
00:50:00
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Кіт
Переклад:
Російською - Оригінал
Події цього серіалу переносять нас у далекі воєнні роки, коли відбувалася капітуляція гітлерських військ. Тоді головні герої служили в танкових військах за 1-ї Варшавської танкової бригади. Повна назва військ звучала дуже красиво та велично – 1-ї Варшавської танкової бригади імені героїв Вестерплатте 1-ї армії Війська Польського. Їхній танк мав номер Т-34, а назву носив «Рудий». Його так було названо на честь російської дівчини Марусі та німецької вівчарки Шарік. Режисери дуже добре постаралися над створенням цього серіалу, бо гра героїв просто чудова. Навіть у дуже великих баталіях чітко видно характер, взаємини людей, які перебували на полі битви, видно прихильність до справжнього екіпажу до свого танка. Вони до нього ставляться як до друга, який неодноразово їх виручав зі складної ситуації. Герой серіалу щосили борються з ворогом, показують свою відчайдушність, сміливість, завзятість та безстрашність. Сюжет спрямований саме на героїв танкістів, а не на ворога. Режисери не мали на меті наочно показати характер ворога, тому німців практично в близьких сценах не видно. ©Kino4ua Четверо танкістів і собака / Чотири танкісти і пес (1, 2, 3 сезон) 1966 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?