Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

42-ий

Рік:
Ор. назва:
42
Країна:
США
Режисер:
Браян Хелгеленд
Тривалість:
02:08:14
Переклад:
Українська мова В очікуванні
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Ця історія сталася у сорокових роках двадцятого століття США. Тоді тренер бейсбольної команди Бруклін Доджерс Бренч Рікі був вражений грою молодого спортсмена. Він запросив Джекі виступати за його клуб і запропонував йому значне збільшення до зарплати. Проте для того, щоб цей перехід відбувся, Бренчу довелося дуже постаратися і навіть зламати расовий бар'єр у бейсболі. Вибуховий характер Джекі сильно допомагав йому у грі, але йому довелося контролювати свою емоцію, адже особисті невдоволення могли порушити командну дисципліну, що призвело б до не дуже добрих результатів. Нехай до успіху завжди не простий, так було і у запальної молодої людини, яка виступає за сорок другим номером. ©Kino4ua 42-ий 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?