Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Андроїд

Рік:
Ор. назва:
App
Країна:
Нідерланди
Режисер:
Бобо Боерманс
Тривалість:
01:18:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Анна Рейндерс, молода чарівна студентка, яка намагається заради того, щоб зберегти стипендію, добре вчиться і не пропускати заняття. У вільний від навчання час її пристрастю є спорт, і вона разом із подругою ходить на дайвінг. Якось її подруга Софі Уелтс запросила її на вечірку, присвячену відкриттю нового семестру. Ганна довгий час думала, чи варто їй йти, адже в новому навчальному році вона дуже завантажена і до того вже їй ще треба було робити завдання з лінгвістики. Але щоб не виглядати в очах друзів пустельником, вона вирішує піти тим самим вкинувши себе у вир страшних подій.
На вечірці вона зустрічає свого колишнього хлопця, з яким розлучилася минулого року. Засмутившись такою невдалою зустріччю, що сколихнула ще не зовсім згаслі почуття вона напивається. Наступного дня Ганна прокидається з моторошним похміллям і зауважує, що з її телефоном щось сталося. Вона зауважує, що хтось лазив у її телефоні, і тепер там стоїть новий додаток. Включивши його вона розуміє, що це електронний асистент, додаток називає себе Ірис, і рекламує себе як незамінний помічник у сучасному світі. Програма може дати відповіді на всі запитання, і просить у Анни доступ до всіх функцій телефону, і пропонує оптимізувати її день. Анна погоджується, але незабаром починають відбуватися страшні події, програма за допомогою інтернету починає шкодити всім навколо. Спочатку воно відсилає найкращій подрузі Ганни відео, де вона кохається з її хлопцем, тим самим посваривши подруг. Анна позбавляється телефону, але що зуміла завантажити всі її дані в інтернет додаток продовжує руйнувати її життя. Відсилаючи повідомлення та дивні відео психічно неврівноваженому хлопцеві, воно провокує його розпочати стрілянину в інституті. Дівчина розуміє, що Ірис хоче убити всіх і незабаром настане і її черга. ©Kino4ua Андроїд 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Немає перекладу,хоча вказано що є.
    Немає перекладу,хоча вказано що є.
    13 лютого 2022 21:54
    + +1 -
    Перекладу нема