Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Кохання за рецептом

Рік:
Ор. назва:
Menú degustació
Країна:
Іспанія
Режисер:
Роже Гуаль
Тривалість:
01:27:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Як було б здорово, якби можна було отримати любов за рецептом, як при приготуванні різних страв: просто знайти і змішати необхідні компоненти і отримати ідеальні відносини! Але це неможливо, адже над будь-якими стосунками треба працювати, докладати безліч зусиль, йти на компроміси та іноді забувати про власний егоїзм. Проте колись закохана пара Марк і Ракель вирішили спростити собі завдання і йти кожен своєю дорогою. Правда, коли їх нарешті запросили в найкращий ресторан в Іспанії, столик в якому вони бронювали ще рік тому, то колишня закохана пара все ж таки вирішує зустрітися, щоб покуштувати вишукані страви одного з найкращих кухарів Мар Фідао. Але перший вечір у знаменитому ресторані виявиться так само останнім, оскільки власники вирішили закрити його. Пропустити таку подію, на якій збереться безліч іменитих гостей, не можна. Вечір обіцяє бути дуже цікавим і насиченим не тільки для Марка та Ракель, але також для всіх гостей, які мріють про кохання за рецептом. ©Kino4ua Кохання за рецептом 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?