Kino4ua.com
480p
R

Блейд (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Blade: The Series
Країна:
США
Режисер:
Алекс Чапай
Тривалість:
00:43:00
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Серіал є продовженням однойменного повнометражного фільму, який розповідає про протистояння людей та вампірів.
Пройшло багато років з того часу, як Блейд втратила брата. Її близнюка було жорстоко вбито, а винних так і не знайшли. Тому дівчина, яка працює військовим лікарем, присвятила своє життя спробам відшукати винних. У ході свого особистого розслідування вона знаходить інформацію, що підтверджує, що до вбивства причетний Маркус, лиходій, ватажків місцевого угруповання кровососних бандитів. Вона всіма силами та хитромудрими планами намагається дістатися до вампіра, щоб помститися. Але ватажок вампірської братії не такий простий, він теж здатний будувати підступні плани. Їхня зустріч стане фатальною, насамперед, для самої Блейд. ©Kino4ua Блейд (1 Сезон) 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?