Kino4ua.com
480p
R

Той, що читає думки (1 - 5 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Listener
Країна:
Канада
Режисер:
Клемент Вірго, Карі Скогланд, Стівен Серджик
Тривалість:
00:40:00
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
1 Сезон
Тобі Логан - звичайний двадцяти чотирирічний хлопець, дізнається про свої надздібності. Тобі починає читати думки оточуючих його людей. Проте зупинятися в ролі парамедика, Тобі не має бажання, його мрія - розкривати злочини поряд з досвідченими детективами.

2 Сезон
Чи хотіли б ви вміти читати думки людей? Вважаєте, що це неможливо? Головний герой Тобі Логан має такий дар. Він може чути думки співрозмовника, знати, що він скаже, до того ж, що співрозмовник мовчатиме. Тобі подобається балуватися своєю здатністю. Але використовувати здатність читання думок для пустощів - трохи не те, чого хоче герой. Адже жодної користі для суспільства це не принесе.
Тобі приймає рішення зайнятися розслідуванням злочинів, де поліція заходить у глухий кут. За спокоєм та посмішкою злочинця може ховатися справжня картина злочину, але звичайним людям не судилося її розкрити. І лише головний герой зі своїм даром знає про всі думки та план злочинця. Для успішного розкриття справ потрібно багато практики у володінні здатністю, але експерименти можуть призвести до сумних наслідків.

3 Сезон
У центрі уваги серіалу "Той, що читає думки" виявляється молодий чоловік Тобі Логан. Йому лише двадцять вісім років, але він уже пізнав дуже багато у своєму житті. Виною тому унікальна здатність, якою володіє головний персонаж. Він має вміння читати думки інших людей. Чудова здатність дозволила йому досягти великих успіхів у роботі парамедиком, проте незабаром хлопець зрозумів, що має використовувати навичку ще ширше: тепер він займається розслідуваннями численних злочинів, а поліція все частіше починає звертатися до хлопця, щоб той виступив у ролі консультанта.

4 Сезон
У серіалі «Той, хто читає думки» головною дійовою особою є Тобі Логан. Ця людина має унікальний талант, дар долі – телепатія. Він може прочитати думки будь-якої людини, від доброчесного громадянина до невловимого злочинця. Саме друге і цікавить правоохоронні органи, які запропонували головному герою постійно співпрацю.
Тобі користується своїм даром щодня. Навіть у звичайних ситуаціях, таких як партія в шахи. Він завжди виходить із гри переможцем, обігруючи будь-якого супротивника. Але найважливішим є те, що Тобі допомагає поліції ловити злочинців. Його вміння просто необхідні у затриманні злодіїв, убивць, маніяків. Завдяки читанню думок злочинців Тобі вдається виводити їх на чисту воду, і вони в результаті опиняються за ґратами.
Правоохоронні органи раді такому розвитку подій. Вони дуже вдячні головному герою і ставляться до нього з повагою. Усі знають про унікальні здібності Тобі та не сумніваються у його можливості допомогти слідству. Безліч злочинців було покарано завдяки допомозі головного героя. Він справжній «герой» у власних очах жителів. Найскладніші злочини, які часом неможливо розкрити, зсуваються з мертвої точки, коли за справу береться Тобі Логан – людина з унікальними здібностями, яка використовує їх на благо людства.

5 Сезон
Тобі Логан - дуже симпатичний юнак, який живе простим життям. На перший погляд. Насправді хлопець ніколи не знав справжнього батьківського кохання, адже ріс у прийомній сім'ї. Життя молодої людини з самого дитинства було сповнене болем, стражданнями та невідомістю. Проте хлопець сам того не підозрюючи, якимось чином вміє читати думки інших людей. Тобі зовсім не розуміє, звідки в нього така здатність, підозрюючи, що вона перейшла до нього у спадок! Ось тому головний герой серіалу прагне знайти батька, щоб той дав відповіді на всі його запитання. А поки що він працює над розкриттям різноманітних справ, пов'язаних з дрібним криміналом. ©Kino4ua Той, що читає думки (1 - 5 Сезон) 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?