Kino4ua.com
HD 720p
NC-17

Борджіа (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Borgias
Країна:
Угорщина, Ірландія, Канада
Категорія:
Режисер:
Джеремі Подесва, Саймон Селлен Джонс, Ніл Джордан, Джон Мейбері, Джон Еміел, Карі Скогланд, Девід Ліленд
Тривалість:
00:55:00
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - LostFilm
Починаючи з Середніх віків і до двадцятого, в руках римських понтифіків були долі монархів і цілих держав, безмежна влада та незліченні багатства католицької церкви. Але далеко не кожен правитель Святого Престолу користувався популярністю у пастви і відрізнявся християнською смиренністю, скромністю та милосердям. За католицькими правителями часто тягнувся шлейф інтриг та скандалів. Вони брали участь у руйнівних війнах, промотували цілі статки на власні слабкості, бездумно страчували і милували.
Неабияку роль у створенні такого образу Римського Папи зіграв іспанець Родріго Борха, який став понтифіком шляхом підкупу конклаву. Правління його, як папи Олександра VI, почалося зі скандалу, і низка їх не припинялася всі 11 років його правління в Римській області. Папа з роду Борха (по-італійськи – Борджіа) пролив річки крові своїх підданих та васалів на війнах з турками та французами, відкрито мав коханку, наповнив усі церковні та світські владні структури представниками свого валенсійського дому та підозрювався у порочному зв'язку з власною дочкою. А в історії Реформації він назавжди залишився як кат Савонароли.
Не тільки Родріго Борха прославив на весь світ і всі віки своє сімейство, як кровожерливе, безпринципне і прагне влади і насолод. Чималу роль зіграли у цьому діти Родріго, особливо Чезаре. Кар'єристи, розпусники та вбивці, всі свої темні та сумнівні звершення вони супроводжували безапеляційною заявою - "Мені допомагає сам Господь та помазаник його на землі!".
Історичний контекст у серіалі інтерпретується на користь різноманітності сюжетних ліній, але формує те саме ставлення глядача до скандальних Борджіа, що існувало серед їхніх сучасників. А атмосфера середньовічної Італії рубежу 15 і 16 століть, часів розквіту уславленого Ренесансу, передана точно в достеменних декораціях та костюмах. Шанувальників італійського Відродження порадує архітектура, інтер'єри, предмети мистецтва. А на глядачів, знайомих з європейською історією, чекають зустрічі з такими знаменитими сучасниками папи Олександра VI, як Нікколо Макіавеллі, Джіролламо Савонарола, прославленими династіями Медічі та Сфорца, європейськими королями.
Усі персонажі живуть у серіалі не лише у рамках історичного літопису. Фільм насичений камерними історіями кохання, ненависті, зради, розчарувань. Герої - живі та мінливі люди, зі своїми маленькими секретами та великими проблемами, з таємними бажаннями, які не завжди збігаються з показними мотивами дій. ©Kino4ua Борджіа (1, 2, 3 сезон) 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?