Kino4ua.com
480p
R

Серце океану

Рік:
Ор. назва:
El corazón del océano
Країна:
Іспанія
Категорія:
Режисер:
Пабло Баррера, Ґільєрмо Фернандез
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Перший | Двоголосий закадровий
Дії фільму приходять у 1550-х роках. У фільмі оповідається історія життя молодої людини з іменем Алонко. За випадковим спливом обставин виходить так, що він вбиває молодшого сина графа Раньї. Щоб уникнути покарання, герою їде в Ceвілью, а звідти хоче потрапити в Новий Світ. Він хоче потрапити до складу експедиції в Акунсіон, до якої готується команда під керівництвом Хуана де Канабрія Аделантадо. У героя є рекомендаційний лист для нього. Дружина Аделантадо Менсія де Кальдерон зібрає молодих дівчат зі знаних сімей для відправлення в Асунсьйон. Також разом з ними їдуть і її дві дочки. Там вони повинні вийти заміж за іспанців, які поселилися в місті. Серед молодих дівчат є прекрасна Анна, так як вона вміє писати і читати, вона працює секретарем Аделантади. У цей час Алонко прибуває в Севілью разом з Пелайо, який потрапив по дорозі. Вони вже стали друзями і разом переживають всі випробування до прибуття Аделантадо. На порту Алонко зустрічається з ним і відразу закохується в неї. Вона ж закохана в молодого капітана Caлазара, досвідченого завойовника, який веде кораблі в нові землі. Експедиція відправляється в Новий світ у складі трьох кораблів. Лазар командує кораблем «Cан-Мігель». Але по дорозі трапляється шторм і їх корабель ледь не розбивається і тепер пливе за течією. Команді корабля належить зустрітися з багатьма проблемами, щоб нарешті добратися до Нового світу. ©Kino4ua Серце океану 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?