Kino4ua.com
HD 720p
R

Болота / Пляжний коп (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Glades
Країна:
США
Режисер:
Кліфтон Кемпбел
Тривалість:
00:41:00
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Чиказький співробітник поліції змушений переїхати жити в одне із флоридських міст. До певного моменту його кар'єра складалася вдало, незважаючи на складний характер. Завдяки професіоналізму він поважається у своєму відділі з розслідування вбивств. Якби не одне "але". Детектив є серцеїдом, що позначилося на кар'єрі, оскільки начальник запідозрив його у романі зі своєю дружиною.
Бос влаштував бійку зі стріляниною, проте, незважаючи на те, що все це є фантазіями ревнивого чоловіка, вплинути на ситуацію детективу не вдалося. Так він потрапив у це на перший погляд спокійне та затишне містечко. Однак у цій болотистій місцевості, не тільки в прямому, а й у переносному сенсі водиться всяка нечисть, і як справжній професіонал він не може заплющувати очі на те, що відбувається. Тепер злочинцям не уникнути відплати, адже Джим не звик відступати перед обличчям небезпеки, і непохитний у своєму прагненні відновити справедливість і покарати порушників закону. ©Kino4ua Болота / Пляжний коп (1, 2, 3, 4 сезон) 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?