Kino4ua.com
480p
PG-13

Пригоди Синбада (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Adventures of Sinbad
Країна:
США
Режисер:
Клей Борис, Нілл Фірнлі, Джім Кауфман
Тривалість:
00:43:00
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Рідне місто Багдад не сильно сумувало за Синдбадом, який не з'являвся там уже кілька років. Відразу після прибуття в рідне місто, головного героя заарештовують і збираються страчувати. Так непривітно зустріли його принц та візир, які керували містом.
Як то кажуть, не було б щастя, та нещастя допомогло. Сталося викрадення принцеси Адіни. Синдбада випускають на волю з проханням відшукати викрадача і повернути принцесу додому.
Разом зі своєю командою, Сіндбад вирушає у далеку морську подорож, що таїть у собі безліч небезпек. Але його вірні соратники не бояться невдач. Вони мають намір допомогти головному герою знайти Адіну та врятувати її з рук відомого злочинця. Тільки спочатку туди треба дістатися, перемігши чорних магів, злих чудовиськ та іншу нечисть. ©Kino4ua Пригоди Синбада (1, 2 сезон) 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?