Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Вуличні танці 2

Рік:
Ор. назва:
StreetDance 2
Країна:
Велика Британія, Німеччина
Режисер:
Макс Ґіва, Даня Пасквіні
Тривалість:
01:24:56
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Эш займається вуличними танцями. Одного разу йому не вдалося перемогти в серйозному конкурсі streetdance. Тепер він має намір зробити все, що він його залежить, щоб все-таки стати лідером цього танцювального змагання. Молода людина, герой фільму "Вуличні танці 2" не зуміє самостійно вирвати перемогу з рук супротивника. Йому обов'язково знадобиться сильна команда.Эш знайомитися з милою дівчиною на ім'я Єва. Вона також любить танці. Ось тільки займається красуня сальсой. Головний герой закохується в нову знайому. Эшу здається, що тільки Єва здатна привести його до перемоги. Вона є його удачею і щастям. Ось тільки героїня не така дівчина, яка біжить услід за першим зустрічним. Її необхідно дуже довго домагатися. Це намагатиметься робити хлопець. ©Kino4ua Вуличні танці 2 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?