Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Вуличні танці: Усі зірки

Рік:
Ор. назва:
All Stars
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Бен Грегор
Тривалість:
01:42:49
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Що таке танці? Для одних - це просто хороший спосіб провести час, а для інших це життя, наповнене яскравими емоціями. Так і для головних героїв фільму "Вуличні танці 3: Усі зірки" (2013) - танці це їх життя. Этан - молодий життєрадісний хлопець, який наповнений енергією, він танцює, щоб жити - це його покликання. Джейден - дуже скромна дівчина, яка є професійною танцівницею. Вони абсолютно різні з Этаном, але об'єднує їх пристрасть до танців. Але є невеликий нюанс. Джейден займається цим професійно, а Этан простий хлопець з вулиці, який "творить" де потрапило і коли потрапило. Вони обоє вихідці з молодіжного центру, який ось-ось повинні закрити. Молоді люди не збираються миритися з таким станом справ. Жвавий Этан і скромна Джейден об'єднуються, щоб перемогти і довести усім, що молодіжний центр потрібний людям. Хлопці набирають свою команду для участі в змаганні. Вони проводять разом увесь свій вільний час, вони тренуються і день і ніч, щоб бути ©Kino4ua Вуличні танці: Усі зірки 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
[attachment=3983:all_stars_2013_bdrip_avi.torrent]
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?