Kino4ua.com
HD 720p
CCNC-17

У кращому світі / У хорошому місці (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
The Good Place
Країна:
США
Режисер:
Майкл Шур
Тривалість:
00:22:00
Переклад:
Очікується / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Чи змінюються люди? Одні скажуть, що людина здатна змінитись, а інші запевнятимуть, що індивід здатний лише створити ілюзію змін, періодично повертаючись до своєї істинної сутності. Сценаристи серіалу «У кращому світі / У хорошому місці» задавшись тим самим питанням, розповідають історію дівчини Елеанор, яка мешкає в Каліфорнії.

Оточуючи мають проблеми у спілкуванні з дівчиною через її характер. Проте її поганий характер заважає жити лише тим, хто з нею спілкується чи мусить взаємодіяти. Сама ж дівчина явно чудово почувається. Вона легко здатна довести до істерики будь-яку людину, яка захоче вступити з нею в конфлікт. Іноді складається стійке відчуття, що їй подобається подібна поведінка, завдяки якій вона може дивитися на реакцію людей що її оточують.

Колеги головної героїні, вирішують показати їй, як вона веде себе з іншими і для цього вона запросила Майка, який тепер має навчити дівчину бути спокійнішою та розважливішою. Але чи зможе він змінити людину, яка має настільки жорсткий характер?

Серіал пропонує глядачеві не тільки цікаву комедійну історію, а й чудовий акторський склад, гра якого не залишає запитань. ©Kino4ua У кращому світі / У хорошому місці (1, 2, 3, 4 сезон) 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?