Kino4ua.com
480p
R

Помста (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Revenge
Країна:
США
Режисер:
Кеннет Фінк, Боббі Рот, Мет Ерл Біслі, Сенфорд Букстейвер
Тривалість:
00:43:00
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - TVShows
Хемптон – невелике містечко, де живуть багаті і знамениті люди. Усі тут один одного знають в обличчя та поіменно. Нещодавно з'явилася нова мешканка міста на ім'я Емілі Торн, яка швидко порозумілася з багатими мешканцями Хемптона і навіть потоваришувала з деякими з них. Але насправді вона приїхала сюди, щоб помститися одній впливовій сім'ї за зіпсоване життя. Емілі Торн насправді Аманда Кларк, яка давно мешкала тут зі своїми близькими. Але сталося страшне: її батька звинуватили у жахливому злочині та вбили у в'язниці. Аманда клянеться помститися кривдникам і не зупиниться ні перед чим. У Хемптоні Аманда не має справжніх друзів, крім справжньої Емілі Торн та Налона. Її план полягає в тому, щоб знищити впливову та багату сім'ю Грейсона, яка причетна до смерті її батька. Сімейство Грейсон немислимо багате, горде і марнославне, його представники підуть на будь-які витончені хитрощі, щоб усунути непотрібних їм людей. Сама сім'я просякнута брехнею, брудом, їхні спільні інтереси зводяться лише до грошей. Що більше часу Аманда перебуває у Хемптоні, то обережніше їй доводиться діяти, щоб не розкрити себе. Також Аманда дізнається, що Вікторія Грейсон – її рідна сестра по батькові. Серіал наповнений захоплюючими моментами, несподіваними поворотами подій і переживанням за головних героїв серіалу. ©Kino4ua Помста (1, 2, 3, 4 сезон) 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?