Kino4ua.com
480p
R

Фалько (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Falco
Країна:
Франція
Режисер:
Джуліус Берг, Лоран Олександр, Жан Люк Ербуло, Тьєррі Петі, Етьєн Хует, Марвен Абдулла
Тривалість:
00:50:00
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
1991-го року Олександр Фалько був ще молодий, працював поліцейським. У нього була дружина та донька. Але одного разу при виконанні службового завдання головний герой виявляється підстреленим у голову, після чого Олександр втрачає свідомість.

У несвідомому стані він пролежав до 2013 року. Він прокидається у лікарні. Для нього минулий час пролітає непомітно. Але у світі сталися великі зміни. Подружжя має свої справи. Донька вже подорослішала. Керівництво поліції не приймає головного героя на службу. Тепер Олександр намагається жити в умовах, що змінилися. Якось він рятує дівчину від злочинців. Поліція підозрює Олександра в нападі, тому головного героя тримають в ув'язненні. Дівчину, яку врятував від нападу Олександр, вмирає. Тепер головному герою доведеться довести, що він не винний, і заради цього він готовий на все. ©Kino4ua Фалько (1, 2, 3, 4 сезон) 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?