Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Люк Кейдж (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Marvel's Luke Cage
Країна:
США
Режисер:
Пол МакГіган, Енді Годдар, Джордж Тіллман мол.
Тривалість:
00:50:00
Переклад:
Очікується / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Повсякденність головного героя серіалу не відрізнялася яскравими подіями, і він був цим задоволений, доки його життя не змінилося. Все перевернулося після звинувачення чоловіка у вбивстві, про яке він навіть жодного разу не чув. Персонаж опиняється у в'язниці на тривалий термін за вбивство, яке не скоїв.
Під час ув'язнення чоловікові пропонують взяти участь у дослідженні, яке має змінити уявлення людей про витривалість своїх тіл. Головний герой приймає пропозицію та отримує неймовірну силу під час експерименту. Любите фантастику та кримінал? Тоді вам сподобається дивитися "Люк Кейдж". ©Kino4ua Люк Кейдж (1, 2 сезон) 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?