Kino4ua.com
HD 720p
R

Прибрати Картера

Рік:
Ор. назва:
Get Carter
Країна:
США
Режисер:
Стівен Кей
Тривалість:
01:42:35
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадрови
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Кримінальний трилер Прибрати Картера розповідає про непросту людину, яка своєю роботою розкриває інший бік медалі грального бізнесу у Вегасі. Якщо у тебе проблеми з бізнесом найвірніше рішення звернутися до Джека Картера. Він працює на кримінального боса у Вегасі, будь-які проблеми вирішуються миттєво, чи то повернення боргів, чи лоботомія приїжджим вискочкам. Джек Картер серйозна людина, жорстка у своїй роботі, з ним краще не жартувати і це знають всі в окрузі. Він вирушає до найдощливішого міста Америки Сіетл, на похорон. Рідні та знайомі в унісон твердять, що Річі загинув, будучи п'яним у стельку, але Джек підозрює, що братові допомогли померти. ©Kino4ua Прибрати Картера 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?