Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Та, що танцює у пітьмі (Танцюристка в темряві)

Рік:
Ор. назва:
Dancer in the Dark
Країна:
США, Німеччина, Данія, Швеція, Фінляндія, Франція, Велика Британія, Нідерланди, Італія, Іспанія, Аргентина, Норвегія, Ісландія
Режисер:
Ларс фон Трір
Тривалість:
02:20:17
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Музична драма Танцююча у темряві показує всю правду життя і розповідає про тяжку долю, про силу волі молодої емігрантки із Чехословаччини на ім'я Сельма. 1964 США, штат Вашингтон. Сельма переїхала до США зі своїм маленьким сином, живе у знімному трейлері та працює на заводі. Сірі будні похмурого життя вона розвіює переглядами улюблених мюзиклів та яскравими музичними фантазіями, у яких виконує головну роль. Світ фантазії це все, що залишається у Сельми, вона страждає на захворювання, яке садить її зір з кожним днем. Вона бачить все гірше, але не зізнається про свої проблеми оточуючим, адже їй необхідно працювати, щоб зібрати гроші на операцію для сина, хвороба якого теж прогресує. Для своєї дитини вона готова зробити все, аби малюк міг бачити яскраві фарби світу, а не світло, що згасає. І Сельма робить все можливе на межі своїх можливостей. Але чи вистачить їй сил і часу до того, як завіса закриється вже завжди? ©Kino4ua Та, що танцює у пітьмі (Танцюристка в темряві) 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?