Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Гра на виживання

У сюжеті кримінального трилера Гра на виживання молода дівчина Джилл Перріш була викрадена невідомою людиною вночі прямо з ліжка в рідному домі та кинута до ями з людськими останками посеред лісу. Але Джілл вдалося вилізти і втекти, після чого дівчина звернулася до поліцейської дільниці, але їй ніхто не повірив. Вона пережила ту жахливу ніч, але психологічна травма назавжди залишилася. Через роки відбувається викрадення її сестри Моллі, яка так само, як і Джілл була викрадена з дому вночі. Шокована Джілл розуміє, що маніяк-викрадач повернувся за нею, адже вона єдина, кому вдалося вижити, але помилився і поцупив її сестру. Довести поліції всю серйозність ситуації неможливо, копам потрібні факти та зачіпки, а не просто розповідь дівчини. Бачачи бездіяльність правоохоронців Джилл вирішується на відчайдушний крок, вона збирається самостійно розпочати розшуки Моллі, щоб не допустити її загибель. Сутичка з маніяком перетвориться на гру на виживання, але у Джилл немає іншого виходу. ©Kino4ua Гра на виживання 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?