Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Небезпечне занурення

Рік:
Ор. назва:
Pressure
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Рон Скальпелло
Тривалість:
01:31:14
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Море таїть велику небезпеку, але якщо людина вибрала собі професію, пов'язану з виходом у море, то повинна бути готова до будь-яких труднощів. Ні дощ, ні туман, ні шторм не зупиняють моряків, які мають виконувати свою роботу. Так і команда у складі чотирьох підводників, незважаючи на шторм, що наближається, змушена зробити небезпечне занурення у водах Сомалі басейну, для лагодження підводного трубопроводу, який у будь-який момент може рвонути. На маленькій капсулі водолази здійснюють занурення в надра темних вод, але шторм, що вибухнув, приніс великі зміни в плани підводників і привів до того, що капсула застрягла на дні океану. Занурюватися на глибину під час шторму ніхто не буде, і допомоги чекати нема від кого. З кожною хвилиною кисню стає все менше і ситуація загострюється все більше. Лише власний досвід та бажання вижити допомагає команді робити якісь рішення з порятунку, але чи вдасться хоч комусь піднятися на поверхню? ©Kino4ua Небезпечне занурення 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?