Kino4ua.com
HD 720p
R

Анаконда 4. Кривавий слід

Рік:
Ор. назва:
Anaconda 4. Trail of Blood
Країна:
США, Румунія
Режисер:
Дон Е. ФонтЛеРой
Тривалість:
01:28:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Ця частина є прямим сиквелом фільму «Анаконда 3: Ціна експерименту», що явив світові супер гігантських анаконд, що мають величезне значення для науки, медицини та особисто містера Мердока, який мріє про безсмертя і лікування всіх хвороб. Чому ці анаконди такі важливі, запитаєте Ви? І тому, що вони вживають деякі орхідеї, до складу яких входить речовина, застосування якого може вилікувати людей (у даному випадку містера Мердока) від смертельно-небезпечної хвороби, раку.
Заради цієї «святої» мети, він виділив чималу суму для створення наукової лабораторії, в якій мали провести експерименти над знайденими та спійманими гігантськими анакондами, щоб виділити цю речовину, «панацею» від раку та вилікувати себе коханого.
У третій частині люди змогли захопити малюка анаконденка і створити гібрид орхідей, що вплинуло на зростання змії та швидкість цього зростання. Вона виросла велика-превелика і тепер уже можна було зайнятися створенням сироватки для регенерації клітин. Але анаконденок, що виріс, тепер став розумнішим, швидшим, сильнішим і в багато разів голоднішим, і якісь там людишки (у малій кількості), не задовольняють зрослі апетити зміюки.
Вона вирушила на полювання і водяними просторами вже не задовольняється. Анаконда "бродить" (якщо звичайно можна так висловиться по відношенню до змії), по околицях у пошуках бажаної орхідеї. Ну а по дорозі «закушує» то одним, то іншим, що потрапив їй на шляху людиною. Так, канули в лету, тобто в черево анаконди двоє офіцерів поліції та ще кілька людей.
Тим часом люди, які відкрили полювання на величезну змію, замість того, щоб згуртуватися і діяти спільно, гризуться між собою і намагаються вбити один одного, що робить спробу зловити і знешкодити анаконду абсолютно безглуздим і марним заняттям. Ну а чим завершиться ця епопея з анакондою немислимих розмірів, можна дізнатися (якщо є бажання), подивившись онлайн, науково-фантастичний фільм - «Анаконда 4: Кривавий слід». ©Kino4ua Анаконда 4. Кривавий слід 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb2.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?