Kino4ua.com
HD 720p
R

Піраміда

Рік:
Ор. назва:
The Pyramid
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ґреґорі Левасер
Тривалість:
01:28:52
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Про стародавнє прокляття єгипетських фараонів, гробниці яких наповнені неймовірними скарбами, які здавна приваблювали злодіїв та авантюристів з різних куточків планети, ходять цілі легенди. Після розтину піраміди Хефрена кілька археологів безслідно зникли у ній. Але набагато страшніша виявилася болісна смерть усієї групи дослідників, які були задіяні при розтині піраміди Тутанхамона. Священні усипальні піраміди, зведені наймогутнішими фараонами кілька тисяч років тому, безтурботно стоять і сьогодні. Здавалося, піраміди були вивчені та повністю досліджені вченими та археологами. Майже століття вчені не робили жодних відкриттів, але одного разу археологами було виявлено нову стародавню єгипетську піраміду. Нова знахідка, на відміну від інших відомих, є тригранною пірамідою, але так само велика і сповнена зашифрованих послань, таємних ходів та безлічі цікавих реліквій. Незважаючи на знання старих легенд, пов'язаних із прокльонами фараонів, група археологів вирішує досліджувати піраміду, навіщо вирушає всередину масивної будови. Проте для небажаних гостей піраміда таїть підземні лабіринти, вибратися з яких просто неможливо. ©Kino4ua Піраміда 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Alexandr
    23 червня 2022 16:33
    + 0 -
    Я в шоці.. Всіх поїло. ?????