Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

У лабіринті грізлі

Рік:
Ор. назва:
Into the Grizzly Maze
Країна:
США, Канада
Режисер:
Девід Хекл
Тривалість:
01:29:49
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Дії гостросюжетного трилера Грізлі розгортаються в наші дні на Алясці. Після того, як молодий хлопець Роуен Мур вчинив злочин, за яким покарано, його стосунки з братом — шерифом невеликого провінційного містечка Бекетом — остаточно зіпсувалися. Згодом Роуен повертається додому, щоб допомогти близькій подрузі розшукати ведмедя, який убив її кохану людину. Дика тварина, яка живе в лісовій гущавині, безжально вбиває всіх, кого зустріне на своєму шляху. Жертвою ведмедя гризлі стало безліч лісорубів, а також цілий табір мисливців. Будучи професійним мисливцем, Роуен вирушає в ліс на пошуки хижака, проте він навіть уявити не може як небезпечний звір у своєму природному середовищі ©Kino4ua У лабіринті грізлі 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?