Kino4ua.com
HD 720p
R

Анжеліка і Король

Рік:
Ор. назва:
Angelique et le roy
Країна:
Франція, Італія, Німеччина
Режисер:
Бернар Бордері
Тривалість:
01:40:04
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
У сюжеті художнього фільму чоловік Анжеліки гине на війні. Вона знову стає вдовою, залишає Версаль і повертається до родового маєтку покійного чоловіка Плессі, де виховує дітей і насолоджується природою. Але тихе і спокійне життя, далеко від королівського двору тривало недовго. Король Людовік XIV доручає маркізі провести переговори з перським послом, щоб той, потрапивши під чарівність Анжеліки, підписав важливу угоду між Францією та Персією. Натомість наданої послуги король повертає маркізі будинок, що належить її першому чоловікові Жоффрею. Там вона знаходить закривавлену сорочку в якій страчено Жоффрей і розуміє, що він живий. Це надає Анжеліці сил, вона готова вирушити на пошуки чоловіка, але на початку вона має розібратися з підступним і жорстоким послом Персії, який надумав зробити маркізу своєю наложницею. ©Kino4ua Анжеліка і Король 1966 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?