Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вогнище Марнославства

Рік:
Ор. назва:
The Bonfire of the Vanities
Країна:
США
Режисер:
Брайан Де Пальма
Тривалість:
02:05:23
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Головний герой комедійної драми режисера Брайана Де Пальми Багаття марнославства — молодий, але дуже успішний брокер з Уолл-Стріт, Шерман МакКой, одружений з красунею Джуді, з якою живе в шикарній квартирі в одному з найкращих районів Нью-Йорка, а також має рахунок на кругленьку суму у банку. Він дуже пишається своїм соціальним статусом і насолоджується багатим життям, в якому в нього є все, що необхідно і навіть коханка Марія. Але одного дня доля піднесла Шерману неприємний сюрприз, в результаті якого його життя почало котитися під укіс. В усьому винен скоєний злочин разом із коханкою, про який Шерман і Марія вирішили не повідомляти поліцію. Але про цю маленьку таємницю дізнався пронизливий журналіст і мисливець за сенсаціями Пітер Фаллоу, привертаючи до злочину дедалі більше уваги ©Kino4ua Вогнище Марнославства 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?