Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Одного разу в Голлівуді

Рік:
Ор. назва:
What Just Happened
Країна:
США
Режисер:
Баррі Левінсон
Тривалість:
01:43:59
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Здавалося б, що може статися в Голлівуді, особливо у відомого продюсера. Але як виявляється кожен день для будь-якого продюсера, це просто якийсь нескінченний стрес. Адже конкуренція у клоаку під назвою Голлівуд не лише серед статистів, акторів, а й продюсерів. І чоловікові для того, щоб закінчити зйомки свого багатостраждального фільму, доводиться, як слід попітніти. Слабоки у зоряному місті не затримуються. Це в черговий раз найпряміший доказ того, що в Голлівуді можуть вижити інтригани, сильні духом та «гаманцем» особистості. У цьому фільмі показано непросте життя продюсера, якому просто не пощастило. Йому треба боротись із усіма. Це і актори, і сценаристи, і обслуговуючий персонал, і кінокритики. Адже в нього є ще й особисте життя, на яке теж потрібно виділити час, інакше ніяк. ©Kino4ua Одного разу в Голлівуді 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?