Kino4ua.com
480p
R

Динозаври / Родина динозаврів (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Dinosaurs
Країна:
США
Режисер:
Боб Йьонґ
Тривалість:
00:20:00
Переклад:
Очікується
Якщо ви думали, що життя динозаврів багато років тому було нудним, то настав час переглянути свої погляди. Перед вами новий серіал, що розповість про життя сімейства динозаврів Сіклерів. Глава цієї сім'ї – Ерл. Простий працюючий динозавр, який забезпечує свою сім'ю їжею, працюючи на місцевому тартаку. Йому буває непросто на роботі, а вдома чекає улюблена дружина Френ та дві дитини-підлітки Роббі та Шарлін, які не можуть всидіти на місці. Не варто забувати Ерлу і про виховання однорічної дитини, яку назвали просто Малюк. Повсякденне життя динозаврів наповнене незвичайними моментами та комічними ситуаціями. Нам же лишається тільки за нею простежити! Приємного перегляду, шановні глядачі! ©Kino4ua Динозаври / Родина динозаврів (1, 2, 3, 4 сезон) 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?