Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Історія світу (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Andrew Marr's History of the World
Країна:
Великобританія
Режисер:
Кетрін Тейлор
Актори:
Тривалість:
00:51:00
Переклад:
Українська мова Мега | Двоголосий закадровий
В наш час на телеканалах у різних країнах з'являється дуже багато різноманітних історичних на перший погляд серіалів, які привертають увагу своєю безпосередністю. Але не кожному серіалу судилося стати документальним та називатися заснованим на реальних подіях чи історичних фактах.
Нещодавно на просторах американського телебачення вийшов серіал Історія світу, головним героєм якого став Ендрю Марр (Andrew Marr) – мандрівник – історик. Але, почавши дивитися серіал, розумієш, що авторам і всій знімальній бригаді вдалося - таки досягти небувалого масштабу. Адже хто б міг подумати, що людина може вирушити в неймовірну подорож і побувати за часів кам'яного віку чи інших епох, лише за дві години.
Але не дарма були використані документальні зйомки і новітня комп'ютерна графіка, без якої не вийшло б таких яскравих моментів. Саме вона дала шанс на життя тому, що могло бути просто минулим для багатьох людей. ©Kino4ua Історія світу (1 сезон) 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?