Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Залізничні тигри

Рік:
Ор. назва:
Tie dao fei hu / Railroad Tigers
Країна:
Китай
Режисер:
Дін Шен
Тривалість:
02:04:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дія розгортається в 1941 році. Сміливий чоловік на ім'я Ма Юань очолює невелику групу опору, коли доля робить їм справжній подарунок — з'являється чудова можливість змінити хід війни. Цього разу вони мають реальний шанс досягти того, чого не вдалося навіть китайській армії: знищити залізничний міст, через який японські військові переправляють більшу частину своїх припасів. Чоловікам належить виконати смертельно небезпечну місію заради врятування цілої країни від неминучої окупації ворого ©Kino4ua Залізничні тигри 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Анатолий
    Анатолий
    31 березня 2022 15:33
    + 0 -
    Хотів би подивитись на того ,хто похвалить цей кінофільм.