Kino4ua.com
480p
R

Проблиски майбутнього (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
FlashForward
Країна:
США
Режисер:
Бреннон Брага, Девід С. Ґоєр
Тривалість:
00:42:00
Переклад:
Українська мова Мольфар | двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
У фільмі розповідається про те, що відбудеться на планеті Земля, після того, як люди всього на дві хвилини перенесуться на півроку в майбутнє. Після цього переміщення на планеті починається жахливий хаос. І причиною безладдя є навіть не те, що за цей час сталася величезна кількість катастроф та нещасних випадків. Ті, хто побачив своє майбутнє світлим та прекрасним, мріють у будь-який спосіб наблизити цей час. Інші намагаються щось швидко змінити або просто опускають руки. Є й такі, хто в цей момент просто знепритомнів. Незабаром ці люди зрозуміють, чому вони впали в кому - просто в цей момент їх уже не буде в живих. Чи можна якось змінити майбутнє? ©Kino4ua Проблиски майбутнього (1 Сезон) 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?