Kino4ua.com
DVDRip
R

Сісі - Прекрасна Імператриця

Рік:
Ор. назва:
Sisi
Країна:
Німеччина, Італія, Австрія
Категорія:
Режисер:
Ксавер Шварценберґер
Тривалість:
01:38:45+01:37:23
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Життя монархів сповнене складнощів, невідомих простим людям. Блискуча зовні реальність усередині обставлена ​​безліччю ритуальних обмежень. Імператор могутньої імперії прибув у німецькі землі у середині позаминулого століття. Там і сталася, за сюжетом серіалу «Сіссі: Імператриця Австрії», фатальна та незабутня для обох зустріч. Франц-Йосиф побачив рідну сестру своєї нареченої і забув про зобов'язання глави держави. Елізабет теж була вінценосною особливістю. Принцеса Баварії, сестра майбутньої дружини цього незнайомця, який сподобався з першого погляду. Але її не дарма називають шибеником у спідниці. Повна амбіцій та жаги самостійності красуня не згодна на роль безмовного доповнення до чоловіка за одного з найкращих дворів Європи. Їй належить роками доводити право бути повноправним членом сім'ї. Вона побачить ілюзію щастя. Палац сповнений інтриг. Кожен придворний досягає своєї мети, готовий на будь-яку підлість. Все життя треба буде тримати себе вище за інших. Вона зможе перебороти страхи. Рідкісна красуня, розумна і освічена, норовлива — вона незабаром перетвориться на живу легенду ©Kino4ua Сісі - Прекрасна Імператриця 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?