Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Феї: Таємниця піратського острова

Рік:
Ор. назва:
The Pirate Fairy
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Пеґґі Голмс
Тривалість:
01:18:05
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Фентезі мультик Феї продовжує розповідати про пригоди дивовижних істот з прекрасного, квітучого острова, наділених здатністю літати завдяки чарівному пилку. У долині фей знову розпочалося велике свято — щорічний фестиваль пір року. Але свято опиняється під загрозою зриву через амбітну фею Заріну, яка була вигнана з долини за крадіжку чарівного пилку. Ображена Зоріна знайшла притулок у піратів, які зробили її своїм капітаном. Феї об'єднують свої зусилля, щоб повернути в долину чарівний пилок, без якого вони не зможуть літати. Однак, за допомогою магії, підступна Заріна змінила таланти фей. Тепер же, володіючи не своїм талантом, зупинити піратів значно складніше. ©Kino4ua Феї: Таємниця піратського острова 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?