Kino4ua.com
480p
G

Пригоди Ведмедиків Ґаммі

Рік:
Ор. назва:
Adventures of the Gummi Bears
Країна:
США
Режисер:
Девід Блок, Арт Вітелло, Алан Засл
Тривалість:
1 серія: 22:10
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Мультсеріал про пригоди казкових Ведмедиків Гаммі. Вони ведуть потайний спосіб життя в країні Данвін, оберігаючи свої таємниці та традиції від інших її мешканців. Місця, де розгортаються події, невизначені, чимось схожі на Англію в середні віки. Магію все рідше можна зустріти на землі, але іноді таки з'являються дракони, гобліни, злі та добрі чарівники; причому це може статися в будь-якому місці та в будь-який час, людей вже нічим не здивуєш. Читати далі Основні персонажі історій кілька людей та семеро ведмедів, дуже схожих на людей. Дія відбувається у середньовіччі в Долині Гаммі, населення якої раніше було чисельним. Поруч із цією місцевістю інші ведмеді Гаммі не проживають. Їхні побратими знайшли собі притулок в Урсалії. Звідусіль вигнали великих ведмедів Гаммі, але вони не падають духом і чекають на заклик до повернення в свою долину. На бік ведмедиків-мешканців Долини Гаммі стали городяни Данвіна король Грегор, Кевін, принцеса Калла. Вони разом із ведмедями протистоять підступному герцогу Ігторну. ©Kino4ua Пригоди Ведмедиків Ґаммі 1985 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?