Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Фантазія 2000

Рік:
Ор. назва:
Fantasia 2000
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ерік Голдберг, Джеймс Алгар, Дон Ган, Гаєтан Бріцці, Гендел Бутой, Френсіс Глебас.
Тривалість:
01:14:32
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Мультфільм, що побачив світ на початку третього тисячоліття, є «відремонтованою» мультиплікаційною стрічкою зразка 1940 року. Перша «Фантазія» складалася з 8 окремих музично-хореографічних фрагментів та супроводжувалася рідкісним на той час стереозвучанням. У нову версію "Фантазії 2000" додано 7 епізодів, створених за допомогою комп'ютерної графіки. Окрім відомих і давно уподобаних багатьом поколінням глядачів персонажів Діснея, основою оновленого мультфільму увійшли роботи легендарних класиків зі світу музики. Анімаційні моменти у мультфільмі супроводжуються гарною музикою таких композиторів, як Бетховен, Гершвін, Респіга, Шостакович, Стравінський. Якщо з різних причин у глядача поганий настрій або відчувається втома наприкінці робочого дня, то перегляд «Фантазії 2000» найкращий засіб від таких симптомів. І хоча з моменту дебюту цього мультфільму минуло вже понад 10 років, ця анімаційна стрічка досі користується популярністю та увагою у глядачів у різних куточках світу. ©Kino4ua Фантазія 2000 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?