Kino4ua.com
480p
PG

Троль у центральному парку

Рік:
Ор. назва:
A Troll in Central Park
Країна:
Ірландія, США
Категорія:
Режисер:
Дон Блут, Гарі Голдман
Тривалість:
01:12:17
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Російською - Оригінал
Тролі вважаються істотами злими та небезпечними. Але головний герой мультфільму "Тролль у Центральному парку" зовсім не страшний, хоча теж троль, і звуть його Стенлі. Живе він у місті, розташованому під землею, у ньому заборонено все гарне. Головний герой є порушником заборони – має таємне містечко, де він вирощує квіти. Йому це зробити нескладно – там, де до землі торкнеться його зелений палець, виростають прекрасні квіти. Розведенням зелених насаджень займається під покровом ночі. Невідомо, скільки часу все так би тривало, але Стенлі дуже хотілося виростити троянду. Незабаром мешканцям підземного світу стає відомо про хобі тролю. Роза, яку він хотів виростити, стала набувати гігантських розмірів її можна було побачити з усіх боків міста. Розгнівана королева тролів Гнорга вирішує за скоєний злочин перетворити Стенлі на камінь, але королю Ллорту, який вважає таке покарання занадто простим, вдається переконати її. У результаті головний герой був вигнаний у світ людей і опинився у парку Нью-Йорка, міста зі скла та бетону. На думку правителів підземного царства, життя в ньому для троля має стати справжнім катуванням. Поступово Стенлі починає звикати до людей та їх звичок. Він заводить дружбу з хлопчиком Гасом і знаходить собі місце для проживання це печерка під мостом у Центральному парку. Проте головному герою продовжує загрожувати небезпека зі світу, де він жив. ©Kino4ua Троль у центральному парку 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?