Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Ти колись пробачиш мені? / Чи зможете ви мені пробачити

Рік:
Ор. назва:
Can You Ever Forgive Me?
Країна:
США
Режисер:
Марієль Хеллер
Тривалість:
01:46:23
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Художній фільм «Чи зможете ви мені пробачити?» розповідає історію з життя письменниці-невдахи Лі Ізраель, чиї кращі роботи були написані, переступивши закон. Вже літня жінка Лі Ізраель живе і працює в Нью-Йорку, але володіючи поганим характером вона все менше знаходить порозуміння з оточуючими людьми та світом, що призводить до втрати роботи, відсутності грошей та нездатності сплачувати рахунки. Ось-ось вона позбудеться квартири і опиниться на вулиці. Відчайдушне становище змушує жінку вдатися до афери. Викравши з міської бібліотеки кілька листів-оригіналів відомих особистостей, горе-письменниця розпочинає активну діяльність з підробки листів. Вона вміло видає свої роботи за оригінали, що приносить їй добрі гроші, але незабаром її афери призводять до неприємностей. ©Kino4ua Ти колись пробачиш мені? / Чи зможете ви мені пробачити 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?