Kino4ua.com
HD 720p
PG

Як створити ідеального хлопця

Рік:
Ор. назва:
How to Build a Better Boy
Країна:
США
Режисер:
Пол Хоэн
Тривалість:
01:32:34
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм розповідає історію двох найкращих подруг, які володіють неабияким інтелектом у галузі сучасних технологій. Натомість цьому таланту Мей і Геббі страждають від глузування популярної «еліти» школи, для якої дівчата просто ходячи енциклопедії. Невдахи. Як створити собі ідеальний імідж та посунути «еліту» з імпровізованого трону? Подруги швидко знаходять елементарне вирішення питання: отримати ідеальний бойфренд, який стане мрією і дійсністю всіх дівчат, а також авторитетом і лідером серед хлопців. Де це знайти? Звичайно ж, скориставшись своїм інтелектом, розробками батька в галузі робототехніки та крапелькою мужності. Результат: він, Альберт, ідеальний хлопець. Як і очікувалося, все йде за планом геніального дуету. Альберт справді ідеальний у всьому: шикарна зовнішність, прекрасні манери, неперевершені спортивні навички, та й співає він краще за самого Джастіна Бібера. І також, за наміченим планом, подруги плескаються в популярності, трохи приправленій заздрістю та зневірою. А ось Пентагон та ідеальна машина для війни у ​​тілі створеного хлопця зовсім не було задуманим спочатку. І те, що їх робот - це секретна розробка ідеального солдата, здатного замінити цілу армію на один екземпляр, і несе в собі важливість для всього світу. Це також було несподіваною новиною. Як подруги розбиратимуться із скоєним, як виявляється, злочином проти країни? Як домовлятимуться з високопоставленими військовими та чиновниками? А головне - як порозуміються з батьком Геббі, якому і належить цей проект? Пригоди двох подруг-підлітків, хоч і не зовсім звичайних, переплітаються із цілком звичайними для фільмів такого жанру подіями. ©Kino4ua Як створити ідеального хлопця 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?