Kino4ua.com
480p
PG

Три ніндзя. Кісточки вгору

Рік:
Ор. назва:
3 Ninjas. Knuckle Up
Країна:
США
Режисер:
Сангок Шин
Тривалість:
01:24:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий Канал
У вирі епічного пригодницького витоку, три несамовитих ніндзя - Рокі, Колт і Там Там - кидають виклик безжальній адміністрації містечка, виступаючи на захист невеличкого індіанського поселення та їхнього друга Джо. Загроза загибелі населеного пункту та навколишнього середовища наростає, коли місцева влада розпочинає план з розміщення отруйних відходів на території резервації.

Щоб вразити у пам'яті своїх супротивників та врятувати світ невинних, незліченні пригоди і небезпеки чекають друзів. Вони зобов'язані вирушити у небезпечний пошук батька Джо та розкрити секретний диск, що містить вибухову інформацію про незаконні дії "міських ділків". Замість того, щоб тікати від випробувань, ці ніндзя вирішують визвати несправедливість та встати на шляху визволення свого містечка від корупції та небезпек. ©Kino4ua Три ніндзя. Кісточки вгору 1995 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb4.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?