Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Гербі знову на ходу

Рік:
Ор. назва:
Herbie Rides Again
Країна:
США
Режисер:
Вінсент МакЕвіті
Тривалість:
01:28:23
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Комедійний фільм Гербі знову на ходу 1974 року оповідає про дружню компанію в особі літньої місіс Штаймець, парочки закоханих та автомобіля, який вони ласкаво називають Гербі. Сюжет розгортається навколо наміру одного впливового чиновника знести будинок місіс Штаймець з метою будівництва на цьому місці хмарочоса. Але герої фільму налаштовані серйозно, їм навіть вдається залучити на свій бік племінника противного чиновника містера Хокка, а той, на жаль дядечка, закохується в чарівну онучку літньої місіс. Тут і починається найцікавіше.
Автором сценарію фільму став Гордон Бафорд, відомий своєю любов'ю до автомобілів. На його рахунку такі стрічки, як Фольксваген-жук та Божевільні перегони. Ось і в Гербі знову на ходу машина грає чи не найголовнішу роль. Режисером стрічки виступив універсальний Роберт Стівенсон, який зрозумів як у драматичних фільмах (Мері Поппінс, Джен Ейр), так і в комедійних (Забудькуватий професор, Набалдашник і мітла). Акторський склад фільму вражає: жодних аматорів, а лише маститі актори та актриси. Так, наприклад, у фільмі можна спостерігати чудову гру визнаної «королеви американського театру» та володарки двох «Оскарів» Хелен Хейєс (Прощавай, зброя!, Аеропорт) та улюбленця публіки, актора, танцюриста та співака Кена Беррі (Доктор Кілдер, Сімейка Брей) .
Дивитися онлайн Гербі знову на ходу — ніби повернутися на якийсь час у дитинство, де іграшки оживали ночами, а винний завжди залишався покараним. Цей фільм із розряду тих старих добрих комедій, до яких повертаєшся знову і знову. Це своєрідна міська казка, яка вчає вірити у краще і не сумувати. Гербі знову на ходу точно припаде до смаку любителям міського фентезі та одушевлених машин. Якщо ви одного разу прийшли в захват від літаючої «Волги 21» з кінофільму Чорна блискавка або рятівного «фордика» Рона Візлі з франшизи про Гаррі Поттера, а маніпуляції трансформерів з однойменного фільму зачаровують вас, то ви безперечно отримаєте задоволення від перегляду цієї легкої, доброю у своїй простоті стрічки. ©Kino4ua Гербі знову на ходу 1974 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?