Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Фокус Покус

Рік:
Ор. назва:
Hocus Pocus
Країна:
США
Режисер:
Кенні Ортеґа
Тривалість:
01:36:08
Переклад:
Українська мова Професійне - аматорське багатоголосе закадрове, Професійне двоголосе закадрове
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм з елементами жахів Фокус-покус, напередодні Дня всіх святих, три сестриці-відьми Сандерсон були схоплені і повішені за те, що використовували дітей для приготування свого чарівного зілля, що дарує вічну молодість. Але відьми наклали закляття, яке дозволить їм повернутися. Через триста років простий підліток Макс, закоханий у свою однокласницю Еллісон, щосили намагається привернути її увагу. Напередодні Хелловін він навіть вирушає в похмурий і таємничий будинок сестер Сандерсон. Макс нещодавно переїхав у містечко і не сприймає всерйоз місцеву легенду про сестер-відьм, яка говорить про те, що вони можуть воскреснути, якщо незайманий запалить свічку з чорним полум'ям у Ніч усіх святих. Щоб перевірити легенду Макс запалює свічку, тим самим повернувши до життя злісне та підступне тріо. Тепер відьми візьмуться за старий план. Правда, їм належить звикнути до абсолютно незнайомого світу, який сповнений дивних штук, якими є прості побутові прилади та техніка. ©Kino4ua Фокус Покус 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?