Kino4ua.com
HD 720p
PG

Король повітря

Рік:
Ор. назва:
Air Bud
Країна:
США, Канада
Режисер:
Чарльз Мартін Сміт
Тривалість:
01:37:46
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Норм Снівлі по праву вважається найжахливішим і абсолютно несмішним клоуном. Триматися на плаву невдахові з атрофованим почуттям гумору допомагав лише тямущий ретрівер. При цьому злісний чоловічок частенько бив свого безпорадного вихованця, зриваючи на ньому злість, що накопичилася. А одного разу чоловік і зовсім вирішив віддати тварину до притулку, проте під час перевезення чотирилапому герою вдалося втекти. Волею долі він опинився в сімействі Джекі Фрем, матері-одиначки, яка виховує доньку Андреа та сина Джоша. Новий член сім'ї отримав прізвисько Бадді, миттєво вживши в колектив. Неймовірно, але факт, люди незабаром відзначили, що пес відрізняється не лише кмітливістю, а й примудряється демонструвати небачені результати, легко закидаючи баскетбольний м'яч у кільце. ©Kino4ua Король повітря 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?