Kino4ua.com
DVDRip
G

Снігові пригоди цуценят Санти

Рік:
Ор. назва:
Snow Buddies
Країна:
США
Режисер:
Роберт Вінс
Тривалість:
01:23:56
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Саме по собі перебування на Алясці – справа екстремальна та ризикована, а брати участь у перегонах, що проходять у цьому регіоні, – воістину подвиг. Фільм «Снігові пригоди цуценят Санти» (Snow Buddies) розповідає саме про такі ексклюзивні змагання. Дружна команда задерикуватих цуценят долає численні труднощі, які пов'язані не тільки з умовами гонки, але й з не дуже сприятливим кліматом. Чудовий хлопець Бутуз, забіяка і забіяк Бі-Догу, відважна Розабелла, солодкий Будда і брудна Замараше проводять гонку з чудовим настроєм, викликаючи усмішку та сміх у глядача. У цих суворих умовах у компанії з'являється новий друг Шасте, який має специфічний характер. Картина «Снігові пригоди цуценят Санти» відноситься до категорії тих фільмів, які цікаві і дітям, і дорослим. Спостерігаючи за пригодами задерикуватої п'ятірки, можна поринути у світ дитинства, безтурботності та безмежних веселощів. Цілком можливо, що характер та вчинки одного з героїв, когось можуть нагадати та підняти настрій. Картина дуже дотепна і барвисто знята режисерами, що робить її простою для ненав'язливого сімейного перегляду. ©Kino4ua Снігові пригоди цуценят Санти 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?