Kino4ua.com
HD 720p
PG

Флаббер

Рік:
Ор. назва:
Flubber
Країна:
США
Режисер:
Лес Мейфілд
Тривалість:
01:29:53
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Флаббер (Flubber) - найбільш блискучий досвід Філіпа Брейнарда - дивного професора-хіміка, над яким він пропрацював все своє життя. Дивний вчений навіть не уявляє, значущість свого дослідження для світу. Водночас цей звичайний грудок гуми — високомолекулярний потік енергії разючої сили. Взути кеди з чудо-матерії та можете легко взяти участь у змаганнях зі стрибків у висоту. Якщо вам цього недостатньо - використовуйте в авто, як бензин, але не тисніть сильно на газ, інакше незабаром люди помітять у небі НЛО. За свою кар'єру він уже вивів незліченну кількість потрібних і марних формул, зробив чудові відкриття. Він буквально обожнює своє ремесло. Через свої хімічні дослідження він забуває все на світі, навіть про власне одруження, зате може винайти «живу» гумову речовину, яка має значні властивості. Він із головою занурений у свої досліди. А ось тепер уявіть, що може бути, якщо мало керована матерія пропадає прямо з-під носа недбалого Пилипа і опиняється в руках лиходіїв. І тут Брейнарда, як снігова лавина накриває безліч проблем — треба повернути кохану і врятувати від шахраїв своє дітище ©Kino4ua Флаббер 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олекс
    31 липня 2022 20:22
    + 0 -
    Дісней передасть ємоції навіть не живій речі. 
    Всиливши душу Діснея.