Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCPG

Ракетник

Рік:
Ор. назва:
Rocket Man
Країна:
США
Режисер:
Стюарт Гілард
Тривалість:
01:34:01
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий / CC
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Після того, як Фред Ренделл, комп'ютерний геній, створив нову систему навігації, у нього з'являється шанс випробувати її на ділі. Коли космонавт-новачок випадково покалічив двох своїх колег з групи, що відправлялися на Марс, він змушений був зайняти їх місце на кораблі. Але командиру така заміна не підходить, адже з ним повинні були бути першокласні льотчики, а не новачок, який навіть не пройшов повний курс підготовки. Єдиний, хто розуміє Фреда без слів, - це шимпанзе Одіссей. По прибуттю на Марс наших друзів чекають безліч небезпек. У цій справі, професіонали не завжди здатні впоратися з проблемою, а от новачкам завжди щастить...

Фред Рендалл, який написав програмне забезпечення для навігаційної системи, після травми одного з членів екіпажу отримує можливість самому посісти місце в шатлі. Він приєднується до команди досвідчених астронавтів, серед яких командир Вільям Овербек, геолог Джулі Форд, а також шимпанзе на ім'я Улісс. Розсіяний і фізично непідготовлений чоловік повинен подолати цілу низку складних та небезпечних передпольотних випробувань, що обертається для нього незабутніми пригодами. ©Kino4ua Ракетник 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?