Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Сім Смертних Гріхів. В’язні небес

Рік:
Ор. назва:
Nanatsu no Taizai Movie 1: Tenkuu no Torawarebito
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Ясуто Нішіката
Тривалість:
01:39:34
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Фентезійно-пригодницьке аніме «Сім Смертних Гріхів. В’язні небес» показує нам людину, яка ступає на землі, які вважаються святими. І тому він збігає із замку, використовуючи потужне заклинання, що дозволяє пересувати матеріальні об'єкти.

А в цей час молода дівчина виходить із дому, щоб зібрати необхідні для приготування страви інгредієнти. Вона збирається влаштувати величезний бенкет на честь короля, який планує відсвяткувати свій день народження. А на допомогу до дівчини поспішають друзі, серед яких феї, велетні та звичайні люди. Водночас їм належить спробувати зрозуміти, як знайти та зловити знамениту небесну рибу, яка вважається казковою істотою.

Водночас один із героїв випадково виявляє ту саму рибу. Але це лише мала частина дивних і незрозумілих подій, з якими йому доведеться зіткнутися. Незабаром він дізнається, що знаходиться на острові, який вміє ширяти в повітрі. Йому належить знайти крилатий меч, битися з майстром та його сторожами, а також захистити свій народ від демонів. Але зробити це можна лише із друзями. ©Kino4ua Сім Смертних Гріхів. В’язні небес 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?