Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Наречена втікачка

Рік:
Ор. назва:
Runaway Bride
Країна:
США
Режисер:
Гері Маршал
Тривалість:
01:56:21
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Мелодраматичний комедійний фільм Наречена, що втекла, — робота режисера Гаррі Маршалла. Меггі Карпентер відома у своєму рідному місті як «наречена, що втекла». Три рази вона збиралася вийти заміж і тричі збігала зі своїх весіль, залишаючи ображених наречених у повному здивуванні. Один із журналістів — Айк Грем — написав про неї гучну статтю, але, скориставшись неперевіреними даними, написав про сім невдалих одружень замість трьох.
У статті Меггі Карпентер фігурувала як підступна та стервозна жінка, яка грає почуттями чоловіків. Не погоджуючись з такою точкою зору, дівчина надіслала до редакції спростування, в якому називала статтю наклепом. За непрофесійність Грема звільнили з роботи. Після звільнення він вирушив до містечка Хейл, у якому жила героїня його статті. Журналіст вирішив розібратися із ситуацією прямо на місці. Щоб побачити, як Айк Грем познайомився з Меггі Карпентер, треба дивитися фільм Наречена, що втекла, і спостерігати за романтичними подіями. У містечку до Меггі ніхто не мав поганих почуттів, навіть покинуті нею наречені, а ось Грему довелося завойовувати симпатії місцевих жителів. Меггі знову збиралася заміж. Цього разу її вибір упав на Боба – тренера дитячої футбольної команди. Боб любить Меггі, і вона відповідає йому взаємністю. Але знайомство з Айком вносить корективи в ці райдужні стосунки... Меггі та Грем закохуються один в одного і збираються одружитися. Чи відбудеться це весілля? Або наречена, що вічно збігає, знову візьметься за своє? Чим закінчиться романтична історія, і чи знайдуть герої справжнє щасливе кохання? Щоб дізнатися це, потрібно дивитися онлайн в хорошій якості Наречена, що втекла, - захоплюючу кінокартину про непрості взаємини, про складність вибору і, звичайно ж, про кохання.
Роль Меггі у фільмі виконала відома актриса Джулія Робертс. Ця роль принесла їй престижну номінацію каналу MTV 2000 року. Айка зіграв неповторний Річард Гір. Разом із режисером Гаррі Маршаллом, а також деякими іншими акторами, вони відтворили основний творчий склад, який свого часу працював над гучною кінокартиною Красуня. ©Kino4ua Наречена втікачка 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?