Kino4ua.com
480p
G

Том і Джеррі: Чарівник країни Оз

Рік:
Ор. назва:
Tom and Jerry & The Wizard of Oz
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Спайк Брандт
Тривалість:
00:59:12
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Популярність цього мультсеріалу призвела до того, що творці почали ставити повнометражні мультфільми про веселі пригоди кота та мишеня. Одним з таких мультиків є «Том і Джеррі і чарівник з країни Оз» – своєрідний кросовер між всесвітом Тома та Джеррі та класичним фільмом 1939 року, в якому розповідається про пригоди Дороті, Боягузливого Лева, Дроворуба та Страшили в казковій країні Оз. Невгамовні Джеррі, незважаючи на свою одвічну ворожнечу, просто жити не можуть один без одного. І скільки б Том не намагався спіймати Джеррі, він не переконає нікого в тому, що вони найкращі друзі. Цього разу пригоди друзів приймуть абсолютно немислимий розмах – ураганом їх забирає у чарівну країну Оз. Вони злетіли високо в небо, пролетіли над веселкою і опустилися на бруковану дорогу, складену з жовтої цегли, якою і продовжили свій шлях. ©Kino4ua Том і Джеррі: Чарівник країни Оз 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?