Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Коматозники

Рік:
Ор. назва:
Flatliners
Країна:
США
Режисер:
Джоел Шумахер
Тривалість:
01:54:12
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
"Є межі, які краще не переходити" - слоган фільму "Коматозники" ("Flatliners"). Вибраний він недарма. Сюжет фільму досить захоплюючий: студенти-медики вирішують поринути у стан клінічної смерті, щоб розкрити всі таємниці іншого світу, після чого їх переслідує низка дивних подій. Фільм у свої роки вразив глядачів, бо до цієї кінокартини ніхто навіть не замислювався про подібну тему, та й зараз фільм із подібним сюжетом знайти неможливо. Неймовірно те, що в самому фільмі нам показують, що бачать студенти під час своєї смерті, куди потрапляють і що відбувається, яскраві сцени від яких захоплює дух. Автори відійшли від тривіальних «прогулянок у коридорах», «світла наприкінці тунелю», а зосередилися на особливості персонажів. Хтось починає свою пригоду з еротичних видінь, хтось здійснює подорож у минуле. Можливо вигадка автора сценарію або «політ фантазії» знімальної групи, а може сценаристи знають краще за інших, що відбувається після смерті. З упевненістю можна сказати, що фільм зацікавить багатьох кінокритиків та просто любителів захоплюючих трилерів та фантастики. ©Kino4ua Коматозники 1990 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?